KERETA SEWA E-HAILING 2023

kereta-sewa-grab-car

SEWA KERETA E-HAILING 2023

Kami Menyediakan Kereta Sewa E-Hailing kepada pemandu yg tiada kereta.Ingin Mencuba Secara Sepenuh Masa ? Kami Nasihatkan Anda (Pemandu Baru) untuk Sewa Kereta dulu.Jangan Terus beli kereta baru..

JENIS KERETA E-HAILING & TAHUN

​Kereta Sewa Proton Saga Flx 1.3 (A)

Proton Saga Flx dikatakan majoriti pengguna & penyewa adalah “Minyak Kuat”,namun ada juga pemandu e-hailing yg meminatinya,kerana ada bonet yg cukup luas..Amat sesuai bagi pemandu yg suka menunggu di lapangan terbang / KLIA / Subang Airport.

Kereta Sewa Perodua Bezza 1.3 (A)
Perodua Bezza merupakan kereta sedan pertama Perodua, penggunaan minyak masih ditahap ekonomi.Model ini juga antara yg diminati pemandu e-hailing, kerana ada bonet yg cukup luas..Amat sesuai bagi pemandu yg suka menunggu di lapangan terbang / KLIA / Subang Airport.

Kereta Sewa​ Perodua Myvi 1.5 (A)


Perodua Myvi adalah model kereta yg paling ramai pemandu e-hailing guna @ sewa.Rata-rata pemandu grab car,mengatakan “Myvi Jimat Minyak”.Dari segi bonet pula,tidaklah luas sangat.

Kereta Sewa Perodua Alza 1.5 (A)

Perodua Alza adalah model pilihan pemandu e-hailing.Boleh mengambil penumpang grab car 6-seater @ grab car ekonomi.Semestinya model Alza juga “Jimat Minyak”.

Kereta Sewa Toyota Vios 1.5 (A)
Toyota Vios juga menjadi pilihan pemandu e-hailing, kerana jenamanya,keselesaan ketika memandu jarak dekat @ jauh.Bonet yg sangat luas & semestinya “Vios Jimat Minyak”.

TRANSMISI

Auto

HARGA SEWA KERETA E-HAILING

​RM400 Seminggu / RM500 Seminggu

DEPOSIT SEWA KERETA E-HAILING

RM1000

TANGGUNGAN PENYELENGGARAAN ( SERVICE / REPAIR)

Segala Penyelenggaraan Kereta termasuk servis,tukar tayar,tukar brek pad dan lain2 adalah Dibawah Tanggungan ​Syarikat
(Sekiranya Kemalangan / kerosakan berlaku disebabkan Pemandu cuai,maka pemandu yg akan tanggung )​

CARA BAYARAN

​Dibayar terus ke akaun “Maybank” syarikat​

RESIT/REKOD UNTUK PENYEWA

​Akan dihantar melalui emel @ Hardcopy (bergantung kepada pemandu)​

☎  ☎  ☎

Sila Klik Link Ini  :  http://keretasewagrabcar.wasap.my
Sila Klik Link Ini  :  http://keretasewagrabcar.wasap.my

 

73 Replies to “KERETA SEWA E-HAILING 2023”

  1. contohnya…kalau saya sewa kereta my dengan deposit rm 1000 dan duit sewa………adakah deposit akan dikembalikan setelah kereta di pulangkan,encik…..

  2. berapa sewa utk bezza? klu nk sewa dlm tempoh sebulan dua blh ke? utk mskluman sy ada akaun grab tp kereta sy masuk bengkel utk tempoh tersebut..

      1. Sy x berapa faham.bayar deposit 1000 boleh bawak keluar kereta atau rm 1000 + sewa 1 minggu.klu mcm tu dah jadi 1 ribu lebih kan.

  3. Saya nak sewa vios untuk grab. Saya dh ada akaun grab sblm ni dgn mndftrkn taxi grab. Saya nk tukar taxi grab kepada vios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *